תמונה של משתמש
תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
אייקון של מיקום
;

מתכון נקניקיות צ׳וריפן ארגנטינאיות עם צימצ׳ורי בייתי

רוצים לעקוב אחרינו לקבל מתכונים ומידע על עולם שמן הזית?

יצאנו עם גדי קוז'אק, מנהל התפעול החקלאי שלנו, להכין לכבוד החג,
נקניקיות צ'וריפן ארגנטינאיות עם צימצ'ורי בייתי.
מתכון מהיר ופשוט, למנה ראשונה טעימה ופותחת תאבון
אז… מדליקים מנגל, פותחים שמן זית ובקבוק יין ומתחילים !

חומרים

נקניקיות צ'וריסו מבשר בקר טחון גס

-שיפודי צ'וריסו (שיפוד כפול המקל על הפיכת הנקניקיות)

-באגט טרי / לחמניות אצבע

לצ'ימיצ'ורי:

חבילת פטרוזילה

ראש שום

גמבה אדומה

1/4 כוס שמן זית קורטינה

רבע כוס חומץ

מלח ופלפל- לפי טעם

אופן ההכנה

מדליקים מנגל על אש נמוכה (עדיף להשתמש במנגל שאפשר לשלוט על גובה הרשת מעל האש). לא צריך למהר עם בישול הנקניקיות, בערך 30 40 דקות על אש נמוכה.
והצ'ימיצ'ורי- במעבד מזון, קוצצים גס את כל המרכיבים יחד ומגישים.
טיפ- כדאי להכין את הצ'מיצ'ורי יומיים לפני . כך גם אנחנו נותנים לחומץ זמן להתאדות וגם לתת לטעמים להתחבר ולהתיישב.ניתן לשמור את הצ'ימיצ'ורי עד חודש במקרר!

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
על כל זני שמן הזית בחנות
(לא כולל מארזים)
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על מבצע החודש
משלוח חינם בהזמנה מעל 250 ₪
זמינים בשעות העבודה