תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
;

נקניקיות צ׳וריפן ארגנטינאיות עם צימצ׳ורי בייתי

יצאנו עם גדי קוז'אק, מנהל התפעול החקלאי שלנו, להכין לכבוד החג,
נקניקיות צ'וריפן ארגנטינאיות עם צימצ'ורי בייתי.
מתכון מהיר ופשוט, למנה ראשונה טעימה ופותחת תאבון
אז… מדליקים מנגל, פותחים בקבוק יין ומתחילים !

חומרים

נקניקיות צ'וריסו מבשר בקר טחון גס

-שיפודי צ'וריסו (שיפוד כפול המקל על הפיכת הנקניקיות)

-באגט טרי / לחמניות אצבע

לצ'ימיצ'ורי:

חבילת פטרוזילה

ראש שום

גמבה אדומה

רבע כוס שמן זית מזן קורטינה

רבע כוס חומץ

מלח ופלפל- לפי טעם

אופן ההכנה

מדליקים מנגל על אש נמוכה (עדיף להשתמש במנגל שאפשר לשלוט על גובה הרשת מעל האש). לא צריך למהר עם בישול הנקניקיות, בערך 30 40 דקות על אש נמוכה.
והצ'ימיצ'ורי- במעבד מזון, קוצצים גס את כל המרכיבים יחד ומגישים.
טיפ- כדאי להכין את הצ'מיצ'ורי יומיים לפני . כך גם אנחנו נותנים לחומץ זמן להתאדות וגם לתת לטעמים להתחבר ולהתיישב.ניתן לשמור את הצ'ימיצ'ורי עד חודש במקרר!

במתכון זה השתמשנו ברבע כוס שמן זית מסוג

קורטינה

בעל טעם וארומה דומיננטיים. חריפות ומרירות ברמה גבוה. נהדר לתיבול קר.

למדת משהו חדש? ספרו ושתפו את העולם
רוסטביף אנטריקוט בתנור
3.6 (71.43%) 7 הצבעות

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
בכל קניה על כל סוגי הזנים
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על זן החודש
למדת משהו חדש? ספרו ושתפו את העולם
אין מוצרים עדיין בסל הקניות
X