במתכון זה השתמשנו ב שמן זית מסוג
קורטינה
בעל טעם וארומה דומיננטים. חריפות ומרירות ברמה גבוהה. נהדר לתיבול קר.

אולי יעניין אותך גם
מסעדת רביבה וסיליה – רמת השרון
חומרים
160-200 גר' פילה לוקוס טרי
כף עירית קצוצה
כפית פלפל צ'ילי אדום קצוץ ללא הגרעינים
1 בצל שאלוט קצוץ
4 כפות מיץ לימון
5 כפות שמן זית קורטינה
2 כפות מרטיני יבש
חצי כפית גרדת לימון
מלח מלח ים אטלנטי
אופן ההכנה
1. לנקות את הדג מעצמות, עור וחלקים כהים של הבשר שקרובים לעור
2. לחתוך את בשר הדג לקוביות של 1 ס"מ
3. לערבב עם מיץ הלימון
4. לערבב את שאר המרכיבים ולתבל עם המלח לפי הצורך
להכנת הברוסקטה:
1. לפרוס בגט באלכסון כך שהפרוסות מאורכות יותר
2. לזלף מעט שמן זית על פרוסות הבגט ולבזוק מלח ים
3. להכניס בגט לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות עד להזהבה
הגשה
הצעת הגשה:
בכוס מרטיני עם ברוסקטה

רוצים לעקוב אחרינו לקבל מתכונים ומידע על עולם שמן הזית?