תמונה של משתמש
תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
;

סביצ'ה לוקוס ומרטיני יבש

רוצים לעקוב אחרינו לקבל מתכונים ומידע על עולם שמן הזית?

במתכון זה השתמשנו ב שמן זית מסוג

קורטינה

בעל טעם וארומה דומיננטים. חריפות ומרירות ברמה גבוהה. נהדר לתיבול קר.

שמן זית - מסיק קיבוץ מגל

מסעדת רביבה וסיליה – רמת השרון

חומרים

160-200 גר' פילה לוקוס טרי

כף עירית קצוצה

כפית פלפל צ'ילי אדום קצוץ ללא הגרעינים

1 בצל שאלוט קצוץ

4 כפות מיץ לימון

5 כפות שמן זית קורטינה

2 כפות מרטיני יבש

חצי כפית גרדת לימון

מלח מלח ים אטלנטי

אופן ההכנה

1. לנקות את הדג מעצמות, עור וחלקים כהים של הבשר שקרובים לעור

2. לחתוך את בשר הדג לקוביות של 1 ס"מ

3. לערבב עם מיץ הלימון

4. לערבב את שאר המרכיבים ולתבל עם המלח לפי הצורך

להכנת הברוסקטה:

1. לפרוס בגט באלכסון כך שהפרוסות מאורכות יותר

2. לזלף מעט שמן זית על פרוסות הבגט ולבזוק מלח ים

3. להכניס בגט לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות עד להזהבה

הגשה

הצעת הגשה:
בכוס מרטיני עם ברוסקטה

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
על כל זני שמן הזית בחנות
(לא כולל מארזים)
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על מבצע החודש
There are no products
דילוג לתוכן