תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
;

סביצ'ה לוקוס ומרטיני יבש

מסעדת רביבה וסיליה – רמת השרון

חומרים

160-200 גר' פילה לוקוס טרי

כף עירית קצוצה

כפית פלפל צ'ילי אדום קצוץ ללא הגרעינים

1 בצל שאלוט קצוץ

4 כפות מיץ לימון

5 כפות שמן זית קורטינה

2 כפות מרטיני יבש

חצי כפית גרדת לימון

מלח מלח ים אטלנטי

אופן ההכנה

1. לנקות את הדג מעצמות, עור וחלקים כהים של הבשר שקרובים לעור

2. לחתוך את בשר הדג לקוביות של 1 ס"מ

3. לערבב עם מיץ הלימון

4. לערבב את שאר המרכיבים ולתבל עם המלח לפי הצורך

להכנת הברוסקטה:

1. לפרוס בגט באלכסון כך שהפרוסות מאורכות יותר

2. לזלף מעט שמן זית על פרוסות הבגט ולבזוק מלח ים

3. להכניס בגט לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות עד להזהבה

הגשה

הצעת הגשה:
בכוס מרטיני עם ברוסקטה

במתכון זה השתמשנו ב שמן זית מסוג

קורטינה

בעל טעם וארומה דומיננטים. חריפות ומרירות ברמה גבוהה. נהדר לתיבול קר.

למדת משהו חדש? ספרו ושתפו את העולם
פרוייקט החומוס הגדול
5 (100%) 1 הצבעות

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
בכל קניה על כל סוגי הזנים
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על זן החודש
למדת משהו חדש? ספרו ושתפו את העולם
אין מוצרים עדיין בסל הקניות
X