תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
;

סביצ׳ה לברק באסקל

מנה קייצית רבת רושם אך פשוטה להכנה

מנה ל-2 סועדים

1 פילה דג לברק ביניני
2 עגבניות
שמן זית אסקל
קרם פרש או שמנת חמוצה
שקדים ירוקים צעירים
(עונת השקדים הירוקים היא סביב פסח, אם אין בנמצא, מחליפים בפרוסות צנונית)
מלח אטלנטי

אופן ההכנה

חותכים את הדג המפולט לנתחים בסגנון סביצ׳ה.
מסדרים בצלחת הגשה את נתחי הדג,
מוזגים מעל שמן זית, מפזרים מלח אטלנטי,
וסוחטים שחלות עגבניה.
מוסיפים בין הנתחים כמה כפיות קרם פרש או שמנת חמוצה,
מוסיפים פרוסות צנונית או שקדים ירוקים צעירים.
מגישים מיד.

במתכון זה השתמשנו בשמן זית מסוג

אסקל

בעל מרירות בולטת וחריפות מאוזנת

למדת משהו חדש? ספרו ושתפו את העולם
עוגיות שקדים איטלקיות כשרות לפסח
3.5 (70%) 4 הצבעות

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
בכל קניה על כל סוגי הזנים
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על זן החודש
למדת משהו חדש? ספרו ושתפו את העולם
אין מוצרים עדיין בסל הקניות
X
דילוג לתוכן