תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
;

סלט חם של ירוקים מוקפצים עם גבינת תום

באדיבות סטודיו לצילום דן לב

חומרים

חצי חבילה של אפונה סינית \ שעועית ירוקה רחבה

2 יחידות דלעת ערמונים

2 יחידות זוקיני

חבילת אספרגוס (לא חובה)

חופן צנוברים קלויים או אגוזי קשיו

100 גרם גבינת תום\ פקורינו חתוכה לקוביות

שמן זית פיקואל

חומץ בלסמי

2 שיני שום

מלח ים גס

פלפל שחור גרוס

מיץ מחצי לימון

אופן ההכנה

  1. חולטים את האפונה והאספרגוס במים רותחים, מוציאים לקערה עם מי קרח ע"מ לעצור את הבישול.

 

  1. קוצצים לחתיכות של 2 ס"מ את האפונה, האספרגוס והזוקיני.

 

  1. חותכים את דלעת הערמונים לסירות דקות ואופים בתנור כרבע שעה בחום גבוה.

 

  1. מטגנים שום קצוץ, מוסיפים את הירוקים ומקפיצים כ-7 דקות.

 

  1. מוסיפים מלח פלפל וכ-2 כפות חומץ בלסמי תוך כדי הקפצה.

 

  1. מוציאים לקערה ומוסיפים את האגוזים והגבינה.

 

  1. מזליפים מעט לימון ושמן זית, מתקנים תיבול ומגישים חם.

במתכון זה השתמשנו  בשמן זית מסוג

פיקואל

טעמו מזכיר את טעם השקד, בעל מרירות וחריפות עדינים

למדת משהו חדש? ספרו ושתפו את העולם
רוסטביף אנטריקוט בתנור
5 (100%) 1 הצבעות

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
בכל קניה על כל סוגי הזנים
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על זן החודש
למדת משהו חדש? ספרו ושתפו את העולם
אין מוצרים עדיין בסל הקניות
X