במתכון זה השתמשנו בשמן זית מסוג
הבית
בעל ארומה פירותית, מרירות וחריפות מאוזנות

אולי יעניין אותך גם
סלט ט״ו בשבטי משמח
חומרים ל-4 מנות
תערובת עלי חסה (סלנובה, ליטל ג׳ם, , חסה ערבית וכו׳)
4-5 חתוכים תותים
1 אגס שבושל ביין
פירות יבשים קצוצים (תפוח, משמש, תמר, צימוקים, אננס וכו׳)
חופן שקדים
כמה טבעות בצל סגול
2-3 פרחי מאכל לקישוט
לרוטב:
-
רבע כוס מיץ לימון
-
חצי כוס שמן זית (שמן הבית)
-
חצי כפית מלח
-
רבע שן שום קצוצה קטן
-
כף חרדל דיז'ון
-
2 כפיות סילאן
אופן ההכנה
מכניסים את כל חומרי הרוטב לצנצנת ומערבבים היטב.
מסדרים יפה בצלחץ את כל מרכיבי הסלט ומגישים לשולחן.
מוזגים את הרוטב ומערבבים בעדינות

רוצים לעקוב אחרינו לקבל מתכונים ומידע על עולם שמן הזית?