אולי יעניין אותך גם
חומרים
2 חב׳ פטרוזיליה שטופות ונקיות (ללא הגבעול)
1 חב׳ כוסברה שטופה ונקיה
3 בצלים ירוקים
חופן חמוציות
חצי כוס שקדים שבורים
חצי כוס בורגול בגודל בינוני שהושרה במים כשעה.
מיץ מלימון אחד
מלח
אופן ההכנה
קוצצים עד דק את הפטרוזיליה, הכוסברה והבצל הירוק
מוסיפים את החמוציות, שברי השקדים והבורגול.
מתבלים בשמן זית מזן פיקואל, מלח ולימון.
הגשה
מגישים עם לחם משובח.

במתכון זה השתמשנו בשמן זית מסוג
פיקואל
בעל חריפות ומרירות עדינים
