תמונה של משתמש
תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
;

סלט כל טוב

רוצים לעקוב אחרינו לקבל מתכונים ומידע על עולם שמן הזית?

במתכון זה השתמשנו בשמן זית מסוג

קורינייקי

בעל טעם עדין, ארומות ירוקות וחריפות בינונית

שמן זית - מסיק קיבוץ מגל

גם יפה וגם טעים!

4 מלפפונים

200 גר׳ בולגרית

15-20 עגבניות שרי בצבעים שונים;

חצי אבוקדו

חופן זיתים

מעט צלפים

חצי בצל סוגל

חופן גרעיני חמניה קלויים

שמן זית קורינייקי

אופן ההכנה

פורסים את עגבניות השרי ל-2

ומכניסים לתנור (180 מעלות) לכחצי שעה)

פורסים את המלפפונים לרצועות דקות בעזרת קולפן או מנדולינה,

ומסדרים בצלחת עמוקה

פורסים את האבוקדו ומוסיפים לקערה

פורסים את הבצל דק ומפזרים

שוברים את הגבינה הבולגרית פנימה

מוסיפים את עגבניות השרי

מפזרים את הזיתים את הצלפים ואת גרעיני החמניה הקלויים,

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
על כל זני שמן הזית בחנות
(לא כולל מארזים)
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על מבצע החודש
משלוח חינם בהזמנה מעל 250 ₪
There are no products
דילוג לתוכן