במתכון זה השתמשנו בשמן זית מסוג
קורטינה
ארומטי ועשיר בעל מרירות וחריפות בולטת

אולי יעניין אותך גם
חומרים
2 עגבניות
2 מלפפונים
2 פלפלים אדומים
2 פלפלים צהובים
בצל סגול קטן
4 צנוניות
נבטוטי עדשים
4-5 כדורי לאבנה
מלח
שמן זית קורטינה
אופן ההכנה
חותכים לקוביות
את העגבניות והמלפפונים, הפלפלים האדומים והפלפלים הצהובים.
חותכים דק בצל סגול קטן
פורסים את הצנוניות לפרוסות דקות.
מקפיצים במחבת נבטוטי עדשים.
מערבבים הכל יחד ומתבלים במלח ושמן זית מזו קורטינה.
קורעים לחצאים את כדורי הלאבנה ומגישים

רוצים לעקוב אחרינו לקבל מתכונים ומידע על עולם שמן הזית?