במתכון זה השתמשנו בשמן זית מסוג
פיקואל
טעמו מזכיר את טעם השקד. בעל חריפות ומרירות עדינים.
מומלץ לתיבול סלטים ופסטות, מומלץ ביותר לטיגון, בישול ואפייה.

אולי יעניין אותך גם
קפצנו לביקור לקוחות אצל ׳רביבה וסיליה׳, שצורכים את שמן הזית שלנו ויצאנו עם מתכון קייצי, קליל וטעים להפליא
חומרים
עגבניות מגי בטעם של פעם
עלי ריג׳לה
בצל סגול
אורגנו ונענע מיובשים
צ׳ילי אדום
צנונית
שמן זית מזן פיקואל
פרוסות צ׳בטה עם ממרח צנוברים ושמן זית
אופן ההכנה
חותכים את העגבניות לקוביות, מוסיפים עלי ריג׳לה, בצל חתוך לפרוסות
וצנונית פרוסה, מוסיפים מעט צ׳ילי אדום חתוך קטן.
מתבלים באורגנו ונענע מיובשים, קצת מלח.
יוצקים בנדיבות שמן זית מזן פיקואל.
מגישים עם פרוסות צ׳בטה משוחות בממרח צנוברים ושמן זית
לממרח הצנוברים ושמן הזית:
מרסקים בבלנדר חצי כוס צנוברים עם רבע כוס שמן זית וקורט מלח גס.

רוצים לעקוב אחרינו לקבל מתכונים ומידע על עולם שמן הזית?