במתכון זה השתמשנו ב- 100 מ״ל שמן זית מסוג
פיקואל
בעל טעם המזכיר את טעם השקד. בעל חריפות ומרירות עדינים. מתאים לתיבול סלטים ופסטות. לטיגון, לבישול ולאפייה.

אולי יעניין אותך גם
סלט פיצוחים טעים ועשיר
אופן ההכנה
קוצצים חבילת פטרוזיליה וחב׳ קייל.
קולים אגוזי לוז וקולפים אותם.
קולים שקדים ופיסטוקים.
טוחנים גס מאוד את תערובת הפיצוחים.
מוסיפים חופן חמוציות.
מטבלים במלח.
יוצקים שמן זית (פיקואל נהדר לסלט הזה והוא גם זן החודש)
מערבבים.
מפוררים גבינת פטה מעל.
הגשה
מגישים טרי.

רוצים לעקוב אחרינו לקבל מתכונים ומידע על עולם שמן הזית?