תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
;

סלט פנצנלה איטלקי

מתכון באדיבות ענת מגל – בעלי "המרפסת"

 

אופן ההכנה

3/4 עגבניה גדולה פרוסה לפלחים
או עגבניות שרי פרוסות לאורכן
3/4 מלפפון גדול פרוס לחצאי עיגולים
פאה של פלפל אדום חתוכה לקוביות גדולות
2 צנוניות פרוסות לרבעים
רצועות דקות של בצל סגול
רצועות דקות מאד של סלרי
כמה עלי פטרוזיליה (לא קצוצה)
פרוסת בריוש אחת בתנור, קרועה לחתיכות
תיבול שמן הזית שלנו מסוג לצ׳ינו מיץ לימון מלח פלפל
מומלץ לאכול עם קרם לימון כבוש ופטה כבשים טובה

בסלט זה השתמשנו בשמן זית מסוג

לצ'ינו

בעל טעם עדין במיוחד

למדת משהו חדש? ספרו ושתפו את העולם
רוסטביף אנטריקוט בתנור
3.6 (71.43%) 7 הצבעות

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
בכל קניה על כל סוגי הזנים
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על זן החודש
למדת משהו חדש? ספרו ושתפו את העולם
אין מוצרים עדיין בסל הקניות
X