תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
;

סלט פתוש

המתכון באדיבות נוף עתמנה

מנה ערבית ישראלית מעולה!

3 פיתות
חסה
עלי רוקט
צרור נענע
2 עגבניות
עגבניות שרי ב-3 צבעים
צנונית
גמבה ירוקה
מלפפון
פקוס (מלפפון ערבי)
בצל ירוק
בצל סגול
פלפל חריף ירוק
שמן זית כתית מעולה בכבישה קרה (מומלץ להשתמש בזן קורינייקי)
לימון
4 כפות סומק

אופן ההכנה

מחממים את שמן הזית במחבת גדולה לטיגון חצי עמוק. קורעים את הפיתות לחתיכות בגודל ביס וכשהשמן חם, מטגנים את חתיכות הפיתה עד להשחמה. בתום הטיגון מניחים על נייר סופג ומניחים להצטננות.
בקערה גדולה עם הידיים, קורעים את החסה ולחתיכות גסות. חותכים את כל הירקות לחתיכות גסות ומוסיפים לקערה יחד עם הפיתות.
מתבלים בשמן זית, לימון , סומק ומלח. מערבבים היטב ומגישים!
בתאבון!

במתכון זה השתמשנו בשמן זית מסוג

קורינייקי

בעל טעם עדין, ארומות ירוקותוחריפות בינונית

למדת משהו חדש? ספרו ושתפו את העולם
פטאייר במילוי זעתר וסומאק
3.6 (72.5%) 8 הצבעות

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
בכל קניה על כל סוגי הזנים
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על זן החודש
למדת משהו חדש? ספרו ושתפו את העולם
אין מוצרים עדיין בסל הקניות
X
דילוג לתוכן