במתכון זה השתמשנו בשמן זית מסוג
קורינייקי
בעל טעם עדין, ארומות ירוקות וחריפות בינונית

אולי יעניין אותך גם
סלט מושלם לשבועות – עונת תותי העץ
1 1/2 כוסות תותי עץ
1 חסה גדולה ויפה
300 גר׳ גבינה כחולה שאוהבים
חופן אגוזי פקאן
לרוטב:
- רבע כוס שמן זית קורינייקי
- 4 כפות חומץ (תפוחים / חומץ בין יין / חומץ בלסמי / מיץ לימון)
- כף דבש
- כפית חרדל גרגירים
- חצי כפית מלח
אופן ההכנה
קורעים את החסה לקערה גדולה ויפה.
מפוררים את הגבינה מעל,
מפזרים את תותי העץ ומוסיפים פקאנים.
מכינים את הרוטב:
מכניסים לצנצנת את כל מרכיבי הרוטב
ומנערים היטב!
מוזגים את הרוטב על הסלט
ומגישים

רוצים לעקוב אחרינו לקבל מתכונים ומידע על עולם שמן הזית?