תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
;

ספגטי א-לה אוליו עם צ'ילי, פטרוזילה ושום

מנת ספגטי בטעם מסורתי – באדיבות רשת מסעדות נובה ג'ויה

חומרים ל-2 מנות

250 גר' ספגטי

3 כפות שמן זית – זן קורינייקי מומלץ

3 שיני שום קצוץ טרי

מלח

1 צ'ילי יבש חתוך

4 כפות פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה

1. מבשלים את הפסטה במים רותחים לפי הוראות היצרן.

2. במקביל מחממים את שמן הזית עם השום, מלח וצ'ילי על מחבת באש נמוכה , מוסיפים 1/3 מצקת מים למחבת ומצמצמים את כל הנוזל (להקפיד לא לטגן את השום).

3. מוסיפים את הפטרוזיליה, מקפיצים את הפסטה במחבת

4. בהגשה מפזרים פטרוזיליה קצוצה מעל.

במתכון זה השתמשנו בשלוש כפות  שמן זית מסוג

קורינייקי

בעל טעם עדין, ארומות ירוקות וחריפות בינונית

למדת משהו חדש? ספרו ושתפו את העולם
רוסטביף אנטריקוט בתנור
3.6 (71.43%) 7 הצבעות

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
בכל קניה על כל סוגי הזנים
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על זן החודש
למדת משהו חדש? ספרו ושתפו את העולם
אין מוצרים עדיין בסל הקניות
X