אולי יעניין אותך גם
מנת ספגטי בטעם מסורתי – באדיבות רשת מסעדות נובה ג'ויה
חומרים ל-2 מנות
250 גר' ספגטי
3 כפות שמן זית – זן קורינייקי מומלץ
3 שיני שום קצוץ טרי
מלח
1 צ'ילי יבש חתוך
4 כפות פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
1. מבשלים את הפסטה במים רותחים לפי הוראות היצרן.
2. במקביל מחממים את שמן הזית עם השום, מלח וצ'ילי על מחבת באש נמוכה , מוסיפים 1/3 מצקת מים למחבת ומצמצמים את כל הנוזל (להקפיד לא לטגן את השום). 3. מוסיפים את הפטרוזיליה, מקפיצים את הפסטה במחבת 4. בהגשה מפזרים פטרוזיליה קצוצה מעל. |

במתכון זה השתמשנו בשלוש כפות שמן זית מסוג
קורינייקי
בעל טעם עדין, ארומות ירוקות וחריפות בינונית
