תמונה של משתמש
תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
אייקון של מיקום
;

מתכון ספגטי א-לה אוליו עם צ'ילי, פטרוזילה ושום

רוצים לעקוב אחרינו לקבל מתכונים ומידע על עולם שמן הזית?

מנת ספגטי בטעם מסורתי – באדיבות רשת מסעדות נובה ג'ויה

חומרים ל-2 מנות

250 גר' ספגטי

3 כפות שמן זית קורנייקי מומלץ

3 שיני שום קצוץ טרי

מלח

1 צ'ילי יבש חתוך

4 כפות פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה

1. מבשלים את הפסטה במים רותחים לפי הוראות היצרן.

2. במקביל מחממים את שמן הזית עם השום, מלח וצ'ילי על מחבת באש נמוכה , מוסיפים 1/3 מצקת מים למחבת ומצמצמים את כל הנוזל (להקפיד לא לטגן את השום).

3. מוסיפים את הפטרוזיליה, מקפיצים את הפסטה במחבת

4. בהגשה מפזרים פטרוזיליה קצוצה מעל.

מתכון ספגטי א-לה אוליו עם צ'ילי, פטרוזילה ושום עם שמן זית קורנייקי

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
על כל זני שמן הזית בחנות
(לא כולל מארזים)
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על מבצע החודש
משלוח חינם בהזמנה מעל 250 ₪
זמינים בשעות העבודה