תמונה של משתמש
תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
;

ספגטי א-לה אוליו עם צ'ילי, פטרוזילה ושום

רוצים לעקוב אחרינו לקבל מתכונים ומידע על עולם שמן הזית?

מנת ספגטי בטעם מסורתי – באדיבות רשת מסעדות נובה ג'ויה

חומרים ל-2 מנות

250 גר' ספגטי

3 כפות שמן זית – זן קורינייקי מומלץ

3 שיני שום קצוץ טרי

מלח

1 צ'ילי יבש חתוך

4 כפות פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה

1. מבשלים את הפסטה במים רותחים לפי הוראות היצרן.

2. במקביל מחממים את שמן הזית עם השום, מלח וצ'ילי על מחבת באש נמוכה , מוסיפים 1/3 מצקת מים למחבת ומצמצמים את כל הנוזל (להקפיד לא לטגן את השום).

3. מוסיפים את הפטרוזיליה, מקפיצים את הפסטה במחבת

4. בהגשה מפזרים פטרוזיליה קצוצה מעל.

במתכון זה השתמשנו בשלוש כפות  שמן זית מסוג

קורינייקי

בעל טעם עדין, ארומות ירוקות וחריפות בינונית

שמן זית - מסיק קיבוץ מגל

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
על כל זני שמן הזית בחנות
(לא כולל מארזים)
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על מבצע החודש
There are no products
דילוג לתוכן