תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
;

עגבניות מיובשות

חומרים

1 ק"ג עגבניות קטנות בשלות
1 ליטר שמן זית
2 פלפל חריף
2 שיני שום
200 גרם מלח
עלי בזיליקום

אופן ההכנה

1. מחממים תנור ל-80 מעלות.

2. שוטפים את העגבניות ומייבשים. חותכים לחצאים וממליחים אותן.
3. מניחים על מגש עם נייר אפייה ומייבשים אותן בתנור לכארבע שעות בחום של 80 מעלות.

4. .פורסים שוב על מגש ומייבשים אותן כלילה (לא בתנור)..

5 מעקרים צנצנת (חשוב)

6. ממלאים את הצנצנות בעגבניות, שום, בזיליקום ומכסים בשמן זית סורי. מומלץ לחכות כיום לפני האכילה.

במתכון זה השתמשנו בשמן זית מסוג

הבית

שילוב זנים שונים היוצר טעם וניחוח ייחודי למשיק קיבוץ מגל, מתאים לטיגון, בישול ותיבול קר.

למדת משהו חדש? ספרו ושתפו את העולם
רוסטביף אנטריקוט בתנור
5 (100%) 1 הצבעות

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
בכל קניה על כל סוגי הזנים
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על זן החודש
למדת משהו חדש? ספרו ושתפו את העולם
אין מוצרים עדיין בסל הקניות
X