במתכון זה השתמשנו בשמן זית מסוג
קורטינה
ארומטי ועשיר, בעל חריפות ומרירות בולטת

אולי יעניין אותך גם
חומרים
1 ק"ג עגבניות קטנות בשלות
1 ליטר שמן זית מזן קורטינה
2 פלפל חריף
2 שיני שום
200 גרם מלח
עלי בזיליקום
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל-80 מעלות.
2. שוטפים את העגבניות ומייבשים. חותכים לחצאים וממליחים אותן.
3. מניחים על מגש עם נייר אפייה ומייבשים אותן בתנור לכארבע שעות בחום של 80 מעלות.
4. .פורסים שוב על מגש ומייבשים אותן כלילה (לא בתנור)..
5 מעקרים צנצנת (חשוב)
6. ממלאים את הצנצנות בעגבניות, שום, בזיליקום ומכסים בשמן זית קורטינה. מומלץ לחכות כיום לפני האכילה.

רוצים לעקוב אחרינו לקבל מתכונים ומידע על עולם שמן הזית?