תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
;

עוגת אבטיח

המתכון באדיבות שף נילי כהן מינץ

 

חומרים

אבטיח
גבינת ברינזה או פטה
פלפל אדום
פלפל ירוק
מלח שחור
שמן זית קורינייקי

אופן ההכנה

פורסים את האבטיח לעיגולים, מניחים כל עיגול על צלחת.
חותכים למשולשים, בדומה לפיצה.
מפזרים פלפל חריף אדום / ירוק חתוך דק מאוד.
מפוררים גבינת פטה או ברינזה.
מתבלים במלח שחור.
מזלפים מעל הכל שמן זית קורינייקי

במתכון זה השתמשנו בכוס  שמן זית מסוג

קורינייקי

בעל טעם עדין, ארומות ירוקות וחריפות בינונית

למדת משהו חדש? ספרו ושתפו את העולם
רוסטביף אנטריקוט בתנור
5 (100%) 1 הצבעות

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
בכל קניה על כל סוגי הזנים
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על זן החודש
למדת משהו חדש? ספרו ושתפו את העולם
אין מוצרים עדיין בסל הקניות
X