תמונה של משתמש
תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
;

עוגת תפוזים עם שמן זית

רוצים לעקוב אחרינו לקבל מתכונים ומידע על עולם שמן הזית?

במתכון זה השתמשנו בשמן זית מסוג

לצ׳ינו

בעל טעם עדין במיוחד

שמן זית - מסיק קיבוץ מגל

עוגה חורפית טעימה, על טהרת שמן הזית

חומרים

  • 1.5 כוסות קמח
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • קורט מלח
  • 2 ביצים
  • כוס סוכר
  • גרידת תפוז דקה (מ – 2 תפוזים)
  • 2/3 כוס  מיץ תפוזים סחוט טרי
  • 2/3 כוס  שמן זית לצ׳ינו
  • רבע כוס תפוזים מסוכרים חתוכים לקוביות קטנות

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות. מנפים לקערת מיקסר את הקמח ואבקת האפייה, מוסיפים את המלח , הסוכר, גרידת התפוז וקוביות התפוזים המסוכרים ומערבבים היטב.
מוסיפים תוך כדי ערבוב את הביצים ושמן הזית

מעבירים את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפייה

אופים כ-50 דקות ועד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.

מצננים ומקשטים בתפוז מסוכר.

הגשה

מניחים בצלחת ומעטרים בפלח תפוז עסיסי.

בתאבון!

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
על כל זני שמן הזית בחנות
(לא כולל מארזים)
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על מבצע החודש
There are no products
דילוג לתוכן