תמונה של משתמש
תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
;

עוף בתפוזים ושמן זית

רוצים לעקוב אחרינו לקבל מתכונים ומידע על עולם שמן הזית?

במתכון זה השתמשנו ב- 5 כפות שמן זית מסוג

לצ׳ינו

בעל טעם עדין במיוחד

שמן זית - מסיק קיבוץ מגל

עם מיץ תפוזים טבעי שום ומרווה

חומרים

עוף מחולק ל-2

1 כוס מיץ תפוזים

5 כפות שמן זית זן לבחירתכם (מהלצ'ינו העדין – עד הקורטינה הדומיננטית)

קליפת תפוז מגוררת

1/4 כוס דבש או סילאן

2 ראשי שום חצויים

1/4 כוס רוטב צ'ילי חריף מתוק

3 עלי מרווה

מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

מסדרים פרוסות תפוזים בתבנית אפיה ועליהם מניחים את שני חצאי העוף, ביניהם ראשי השום החצויים.
בקערה נפרדת מערבבים את כל החומרים ויוצקים על מנות העוף.
מכסים ברדיד אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש לחום 200 מעלות כ-35 דקות.
מסירים את רדיד האלומיניום וממשיכים לאפות כחצי שעה מדי פעם יוצקים מהרוטב מעל כדי שלא יתייבש.

הגשה

מניחים בצלחת ומעטרים בפלח תפוז עסיסי.

בתאבון!

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
על כל זני שמן הזית בחנות
(לא כולל מארזים)
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על מבצע החודש
There are no products
דילוג לתוכן