אולי יעניין אותך גם
מנה אופנתית וטעימה שתרשים את האורחים
חומרים ל-6 פיתות קטנות
6 פיתות קטנות
500 גר׳ בשר בקר טחון
חצי חב׳ פטרוזיליה
בצל בינוני
50 גר׳ צנוברים
כף בהרט
מלח
פלפל
שמן זית ארבקינה
אופן ההכנה
קוצצים דק פטרוזיליה ובצל
לשים בקערה את בשר הבקר עם הבצל, הפטרוזיליה, הצנוברים, הבהרט, המלח והפלפל.
מחלקים את המילוי ל-6 וממלאים את הפיתות בכמות שווה.
מעסים את הפיתות מבחוץ עם שמן זית ארבקינה.
צולים על הגריל עד קבלת פסים זהובים. הופכים וצולים את הצד השני.
מגישים חם בתוספת טחינה וסלט

במתכון זה השתמשנו בחצי כוס שמן זית מסוג
ארבקינה
עדין וארומטי, כמעט ללא מרירות וחריפות
