במתכון זה השתמשנו ב1/2 כוס שמן זית מסוג
קורינייקי
בעל טעם עדין, ארומות ירוקות וחריפות בינונית

אולי יעניין אותך גם
מנה אופנתית וטעימה שתרשים את האורחים
חומרים ל-6 פיתות קטנות
6 פיתות קטנות
500 גר׳ בשר בקר טחון
חצי חב׳ פטרוזיליה
בצל בינוני
50 גר׳ צנוברים
כף בהרט
מלח
פלפל
1/2 כוס שמן זית קורינייקי
אופן ההכנה
קוצצים דק פטרוזיליה ובצל
לשים בקערה את בשר הבקר עם הבצל, הפטרוזיליה, הצנוברים, הבהרט, המלח והפלפל.
מחלקים את המילוי ל-6 וממלאים את הפיתות בכמות שווה.
מעסים את הפיתות מבחוץ עם שמן הזית.
צולים על הגריל עד קבלת פסים זהובים. הופכים וצולים את הצד השני.
מגישים חם בתוספת טחינה וסלט

רוצים לעקוב אחרינו לקבל מתכונים ומידע על עולם שמן הזית?