אולי יעניין אותך גם
חומרים
4 חצאי פילה דג דניס
רבע כוס שמן זית מזן ארבקינה
עגבניות מיובשות
מיץ מלימון אחד
מלח פלפל
עלי בזיליקום
עגבניות מיובשות
2 עגבניות לכל דג
אופן ההכנה
1. ערבבו את שמן הזית עם הלימון המלח והפלפל.
2. השרו את הדג במשרה לילה במקרר.
3. חממו תנור ל-200 מעלות
4. סדרו על נייר אפיה את הדג, כמה עלי בזיליקום, עגבניות מיובשות
5. לפפו את נייר האפיה וסגרו. הכניסו לתנור כ-15 דק׳
הגשה
הגישו חם

במתכון זה השתמשנו בשמן זית מסוג
ארבקינה
שמן עדין וקליל המאופיין בארומות ירוקות של עשבי בר ושקדים ירוקים.
