אולי יעניין אותך גם
חומרים
4 חצאי פילה דג דניס
רבע כוס שמן זית מזן ארבקינה
עגבניות מיובשות
מיץ מלימון אחד
מלח פלפל
עלי בזיליקום
עגבניות מיובשות
2 עגבניות לכל דג
אופן ההכנה
1. ערבבו את שמן הזית עם הלימון המלח והפלפל.
2. השרו את הדג במשרה לילה במקרר.
3. חממו תנור ל-200 מעלות
4. סדרו על נייר אפיה את הדג, כמה עלי בזיליקום, עגבניות מיובשות
5. לפפו את נייר האפיה וסגרו. הכניסו לתנור כ-15 דק׳
הגשה
הגישו חם

במתכון זה השתמשנו בשמן זית מסוג
ארבקינה
שמן עדין וקליל המאופיין בארומות ירוקות של עשבי בר ושקדים ירוקים.

רוצים לעקוב אחרינו לקבל מתכונים ומידע על עולם שמן הזית?