תמונה של משתמש
תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
;

פיצה ירוקה

רוצים לעקוב אחרינו לקבל מתכונים ומידע על עולם שמן הזית?

במתכון זה השתמשנו  בשמן זית מסוג

פיקואל

שמן ארומטי בעל מרירות מאוזנת וחריפות עדינה

שמן זית - מסיק קיבוץ מגל

משהו בין פוקאצ'ה לפיצה, לאורחים שכבר בדלת
באדיבות זהר לוסטיגר בשן , בעלת הבלוג ׳לאכול טוב – בלוג אוכל צמחוני ובריא׳

חומרים

לפיצה:

1 כוס פסטו קייל: (מתכון בהמשך)

10 שיני שום קונפי

1 ראש ברוקולי מופרד לפרחים קטנים

לפסטו קייל:

{ צנצנת קטנה בנפח 330 מ"ל }

2 צרורות קייל (כ-24 עלים) קרועים

ביד (ללא הגבעולים הקשיחים)

1/2 כוס אגוזי מלך

1 כוס שמן זית פיקואל (או יותר, לפי הצורך)

1 כפית מלח

2 שיני שום קלופות

אופן ההכנה

טוחנים את כל החומרים במעבד מזון לקבלת משחה אחידה וסמיכה.

אם הפסטו סמיך מדי (זה תלוי בגודל הקייל), מוסיפים עוד שמן זית.

שומרים עד 3 חודשים בצנצנת מעוקרת במקרר.

אפשר גם להקפיא במנות קטנות.

מחממים תנור ל 170 מעלות

מאדים פרחי ברוקולי לדקה אחת.

מורחים על הפוקאצ'ה את הפסטו, מפזרים פרחי ברוקולי ושיני שום קונפי.

אופים כ 20 דקות

לפייסבוק של זהר
לעמוד האינסטגרם של זהר

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
על כל זני שמן הזית בחנות
(לא כולל מארזים)
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על מבצע החודש
There are no products
דילוג לתוכן