תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
;

פיצה ירוקה

משהו בין פוקאצ'ה לפיצה, לאורחים שכבר בדלת
באדיבות זהר לוסטיגר בשן , בעלת הבלוג ׳לאכול טוב – בלוג אוכל צמחוני ובריא׳

חומרים

לפיצה:

1 כוס פסטו קייל: (מתכון בהמשך)

10 שיני שום קונפי

1 ראש ברוקולי מופרד לפרחים קטנים

לפסטו קייל:

{ צנצנת קטנה בנפח 330 מ"ל }

2 צרורות קייל (כ-24 עלים) קרועים

ביד (ללא הגבעולים הקשיחים)

1/2 כוס אגוזי מלך

1 כוס שמן זית פיקואל (או יותר, לפי הצורך)

1 כפית מלח

2 שיני שום קלופות

אופן ההכנה

טוחנים את כל החומרים במעבד מזון לקבלת משחה אחידה וסמיכה.

אם הפסטו סמיך מדי (זה תלוי בגודל הקייל), מוסיפים עוד שמן זית.

שומרים עד 3 חודשים בצנצנת מעוקרת במקרר.

אפשר גם להקפיא במנות קטנות.

מחממים תנור ל 170 מעלות

מאדים פרחי ברוקולי לדקה אחת.

מורחים על הפוקאצ'ה את הפסטו, מפזרים פרחי ברוקולי ושיני שום קונפי.

אופים כ 20 דקות

לפייסבוק של זהר
לעמוד האינסטגרם של זהר

במתכון זה השתמשנו  בשמן זית מסוג

פיקואל

שמן ארומטי בעל מרירות מאוזנת וחריפות עדינה

למדת משהו חדש? ספרו ושתפו את העולם
פוקאצ׳ה קלאסית עם שום ורוזמרין
5 (100%) 1 הצבעות

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
בכל קניה על כל סוגי הזנים
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על זן החודש
למדת משהו חדש? ספרו ושתפו את העולם
אין מוצרים עדיין בסל הקניות
X
דילוג לתוכן