תמונה של משתמש
תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
אייקון של מיקום
;

פנה קוטה הל צנוברים וברנע

רוצים לעקוב אחרינו לקבל מתכונים ומידע על עולם שמן הזית?

קינוח עדין ומיוחד

3 מכלים (750 מ"ל) שמנת מתוקה

3/4 כוס (150 גרם) סוכר

1 תרמיל וניל, חצוי לאורכו

1/2 כוס (100 מ"ל) חלב

4 כפיות אבקת ג'לטין

5 פולי הל

להגשה:
צנוברים קלויים
שמן זית ברנע

אופן ההכנה

1. שמים בסיר את השמנת והסוכר, מגרדים פנימה את גרגירי הווניל ומוסיפים גם את התרמיל עצמו, מוסיפים גם את ההל. מבשלים על להבה בינונית תוך טריפה במטרפה ידנית מדי פעם, כמה דקות, רק עד שהסוכר נמס – אבל מקפידים לא להביא לרתיחה. מסירים מהכיריים ומצננים.

2. מערבבים את אבקת הג'לטין בחלב ומחממים חצי דקה במיקרוגל או בסיר על הכיריים, עד שהג'לטין נמס לחלוטין ואין אף גוש. מוסיפים לשמנת הצוננת ומערבבים, רצוי במטרפה ידנית. מסננים דרך מסננת דקה ויוצקים לכלים.
3. מאחסנים במקרר חמש שעות לפחות
מגישים עם צנובר קלוי ושמן זית ברנע

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
על כל זני שמן הזית בחנות
(לא כולל מארזים)
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על מבצע החודש
משלוח חינם בהזמנה מעל 250 ₪
זמינים בשעות העבודה