במתכון זה השתמשנו
בשקד טבעי
ארוז באריזת וואקום לשמירה על הטריות

אולי יעניין אותך גם
חומרים
1.5 כוסות קמח תופח
1/4 כוס סוכר
1 כוס חלב שקדים
2 ביצים גדולות
50 גרם חמאה מומסת שצוננה.
אופן ההכנה
מערבבים קמח וסוכר. טורפים את הביצים עם חלב ומוסיפים לתערובת. מוסיפים את החמאה.
מחממים מחבת טפלון ישרה ומשמנים קלות בחמאה. יוצקים חביתיות בקוטר 10 ס"מ ומטגנים עד שנוצרות על משטח בועות. הופכים, מטגנים חצי דקה נוספת.
הגשה
מקשטים בפירות טריים

רוצים לעקוב אחרינו לקבל מתכונים ומידע על עולם שמן הזית?