תמונה של משתמש
תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
אייקון של מיקום
;

פסטה שקדים וסרטי זוקיני

רוצים לעקוב אחרינו לקבל מתכונים ומידע על עולם שמן הזית?

המתכון באדיבות רומי נדלר

(מתכון ל-4 אנשים):
חבילת פסטה – ספגטי או לינגוויני
2-3 זוקיני, כ-200 גרם
100 גרם שקדים
70 גרם פרמז׳ן/פקורינו
6-7 עלי בזיליקום
6-7 עלי נענע
שן שום
כ-50 מ״ל שמן זית – זן אסקל
מלח, פלפל
גרידה מלימון שלם, מיץ מחצי לימון

אופן ההכנה

מעמידים סיר עם מים ומלח לפסטה, מבשלים לרמת אל-דנטה,
על-פי ההנחיות על האריזה.
במעבד מזון טוחנים את הזוקיני (להשאיר חצי זוקיני לקישוט),
עם השקדים, הפרמז׳ן, הבזיליקום, הנענע, שן השום ומיץ הלימון.
מוסיפים בהדרגה את רוב השמן עד קבלת קרם.
מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן, המופיעות על גבי האריזה.
במחבת מחממים 2 כפות שמן זית עם גרידת הלימון, את הזוקיני שנותר פורסים עם קולפן לרצועות דקות ומוסיפים למחבת כ-2 דקות.מוסיפים את קרם הזוקיני, 2 כפות ממי בישול הפסטה.
מערבבים עם הפסטה.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומגישים מיד.
את הפסטו ניתן לשמור במקרר מכוסה בשכבת שמן דקה כ-5 ימים. ניתן להשתמש גם כממרח בכריכים.

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
על כל זני שמן הזית בחנות
(לא כולל מארזים)
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על מבצע החודש
משלוח חינם בהזמנה מעל 250 ₪
זמינים בשעות העבודה