תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
;

פסטה שקדים וסרטי זוקיני

חומרים

(מתכון ל-4 אנשים):
חבילת פסטה – ספגטי או לינגוויני
2-3 זוקיני, כ-200 גרם
100 גרם שקדים
70 גרם פרמז׳ן/פקורינו
6-7 עלי בזיליקום
6-7 עלי נענע
שן שום
כ-50 מ״ל שמן זית – זן אסקל
מלח, פלפל
גרידה מלימון שלם, מיץ מחצי לימון

אופן ההכנה

מעמידים סיר עם מים ומלח לפסטה, מבשלים לרמת אל-דנטה,
על-פי ההנחיות על האריזה.
במעבד מזון טוחנים את הזוקיני (להשאיר חצי זוקיני לקישוט),
עם השקדים, הפרמז׳ן, הבזיליקום, הנענע, שן השום ומיץ הלימון.
מוסיפים בהדרגה את רוב השמן עד קבלת קרם.
מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן, המופיעות על גבי האריזה.
במחבת מחממים 2 כפות שמן זית עם גרידת הלימון, את הזוקיני שנותר פורסים עם קולפן לרצועות דקות ומוסיפים למחבת כ-2 דקות.מוסיפים את קרם הזוקיני, 2 כפות ממי בישול הפסטה.
מערבבים עם הפסטה.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומגישים מיד.
את הפסטו ניתן לשמור במקרר מכוסה בשכבת שמן דקה כ-5 ימים. ניתן להשתמש גם כממרח בכריכים.

במכון זה השתמשנו בשמן זית מסוג

אסקל

בעל מרירות בולטת וחריפות מאוזנת

למדת משהו חדש? ספרו ושתפו את העולם
רוסטביף אנטריקוט בתנור
3.6 (71.43%) 7 הצבעות

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
בכל קניה על כל סוגי הזנים
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על זן החודש
למדת משהו חדש? ספרו ושתפו את העולם
אין מוצרים עדיין בסל הקניות
X