תמונה של משתמש
תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
אייקון של מיקום
;

מתכון פסטיית עוף שקדים ולצ׳ינו

רוצים לעקוב אחרינו לקבל מתכונים ומידע על עולם שמן הזית?

מאפה קראנצ׳י ממולא עוף ופירות יבשים

מנה ל-4 סועדים

  • 6 יחידות חזה עוף
  • פלפל אנגלי
  • עלי דפנה
  • 3 בצלים קצוצים דק
  •  עלי בצק פילו
  • שמן זית לצ'ינו
  • 150 גר׳ שקדים טחונים
  • 150 גר׳ שקדים קצוצים גס
  • 1/2 כוס חמוציות
  • 1/2 כפית מלח
  • כף בהרט

אופן ההכנה

מרתיחים מים בסיר גדול (כ-2 ליטר)

מניחים במים עלי דפנה, פלפל אנגלי ובצל אחד

כשהמים רותחים מכניסים את העוף ל-5 דק׳

מכבים את האש ומשאירים את העוף במים עד שהם מתקררים.

מוציאים את העוף מהסיר וחותכים לקוביות קטנות.

במחבת נפרדת מטגנים בצל עד להשחמה מלאה. מוסיפים את העוף הקצוץ, המלח, הבהרט, החמוציות והשקדים הקצוצים.
מערבבים ומטגנים כרבע שעה. מניחים בקערה.

לוקחים 3 עלים של בצק פילו מורחים שמן זית בין אחד לשני. פותחים אותם על שולחן עבודה ומניחים ערימה גדושה מהמילוי במרכז. מקפלים את הבצק מכל הכיוונים עד ליצירת עיגול מושלם (אפשר לחתוך ולזרוק עודפים מהבצק). מושחים את המאפה בשמן זית ומכניסים לתנור. אופים 15-30 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.

עד שהמאפה זהוב וקראנצ׳י.

מגישים חם

מתכון פסטיית עוף שקדים ולצ׳ינו - קיבוץ מסיק מגל

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
על כל זני שמן הזית בחנות
(לא כולל מארזים)
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על מבצע החודש
משלוח חינם בהזמנה מעל 250 ₪
זמינים בשעות העבודה