תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
;

פסטיית עוף שקדים ולצ׳ינו

מאפה קראנצ׳י ממולא עוף ופירות יבשים

מנה ל-4 סועדים

  • 6 יחידות חזה עוף
  • פלפל אנגלי
  • עלי דפנה
  • 3 בצלים קצוצים דק
  •  עלי בצק פילו
  • שמן זית – ל׳צינו
  • 150 גר׳ שקדים טחונים
  • 150 גר׳ שקדים קצוצים גס
  • 1/2 כוס חמוציות
  • 1/2 כפית מלח
  • כף בהרט

אופן ההכנה

מרתיחים מים בסיר גדול (כ-2 ליטר)
מניחים במים עלי דפנה, פלפל אנגלי ובצל אחד
כשהמים רותחים מכניסים את העוף ל-5 דק׳
מכבים את האש ומשאירים את העוף במים עד שהם מתקררים.

מוציאים את העוף מהסיר וחותכים לקוביות קטנות..

במחבת נפרדת מטגנים בצל עד להשחמה מלאה. מוסיפים את העוף הקצוץ, המלח, הבהרט, החמוציות והשקדים הקצוצים.
מערבבים ומטגנים כרבע שעה. מניחים בקערה.

 

לוקחים 3 עלים של בצק פילו מורחים שמן זית בין אחד לשני. פותחים אותם על שולחן עבודה ומניחים ערימה גדושה מהמילוי במרכז. מקפלים את הבצק מכל הכיוונים עד ליצירת עיגול מושלם (אפשר לחתוך ולזרוק עודפים מהבצק). מושחים את המאפה בשמן זית ומכניסים לתנור. אופים 15-30 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות
עד שהמאפה זהוב וקראנצ׳י.
מגישים חם

במתכון זה השתמשנו

בשקד ישראלי טבעי

למדת משהו חדש? ספרו ושתפו את העולם

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
בכל קניה על כל סוגי הזנים
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על זן החודש
למדת משהו חדש? ספרו ושתפו את העולם
אין מוצרים עדיין בסל הקניות
דילוג לתוכן