תמונה של משתמש
תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
;

קונפי כרישה

רוצים לעקוב אחרינו לקבל מתכונים ומידע על עולם שמן הזית?

במתכון זה השתמשנו ב- 5 כפות שמן זית מסוג

לצ׳ינו

בעל טעם עדין במיוחד

שמן זית - מסיק קיבוץ מגל

 כרישה מתוקה עם טעם בצל עדין
תוספת קלה להכנה

חומרים

4 כרישות גדולות, עבות וטריות מאוד
מלח ים
שמן זית לכדי כיסוי מלא של נתחי הכרישה בסיר
ראש שום חצוי לשניים
2 גבעולי טימין

אופן ההכנה

בוחרים סיר או תבנית עמוקים
קוטמים את הקצה הקשה בצידה הלבן של הכרישה
קוטמים את צידה העליון הירוק של הכרישה.
מחלקים את גבעול הכרישה ל-3 מקטעים
מסדרים את מקטעי הכרישה בתבנית
בין לבין מניחים את שני חצאי ראש השום
מפזרים מלח על פני הכרישות שבסיר.
מציפים את הכרישות בשמן זית כך שהן מכוסות לגמרי ואינן מבצבצות מתוכו.
מניחים את גבעולי הטימין.
מכסים את התבנית בנייר אלומיניום
ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-150 מעלות,
למשך כ-3 שעות
או עד שהן רכות מאוד למגע וצבען ירקרק צהבהב.
מורידים את הסיר מהאש ומגישים בטמפ׳ החדר – מעדן!

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
על כל זני שמן הזית בחנות
(לא כולל מארזים)
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על מבצע החודש
There are no products
דילוג לתוכן