תמונה של משתמש
תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
;

קנטוצ׳יני שקדים

רוצים לעקוב אחרינו לקבל מתכונים ומידע על עולם שמן הזית?

במתכון זה השתמשנו 

בשקד ישראלי טבעי

מגיעים אליכם באריזת וואקום השומרת על טריותם!

שמן זית - מסיק קיבוץ מגל

קנטוצ'י אלה-מנדורלה (שקדים), מתכון קלאסי טוסקני – של רומי נדלר

 

חומרים

250 גרם קמח

200 גרם שקדים טבעיים שלמים

150 גרם סוכר

3 ביצים

שקית אבקת אפייה

אופן ההכנה

מערבבים את הקמח עם הסוכר ואבקת האפייה, ומוסיפים את הביצים. מערבבים בכף עץ עד קבלת בצק אחיד ויחסית רטוב ודביק.

מקפלים פנימה את השקדים השלמים.מקמחים מעט את הידיים ומסדרים שניים/שלושה גלילים על תבנית עם נייר אפייה, מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, למשך 20 דקות (עדיף תנור עם אוורור),

לאחר 20 דקות מוציאים את התבנית ומשאירים אותה בחוץ ל-5 דקות כדי שיתקררו מעט. פורסים את הגלילים לפרוסות דקות באלכסון,

מסדרים את הביסקוטי בתבנית עם נייר אפייה עם רווחים קלים ביניהם ומחזירים לתנור ל-10 דקות נוספות. מכבים את התנור, פותחים את הדלת, ומשאירים אותם בפנים לכמה דקות נוספות.

כשהם מתקררים אפשר להכניס אותם לקופסא יפה ולשים על השיש, הם מחזיקים מעמד הרבה זמן.

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
על כל זני שמן הזית בחנות
(לא כולל מארזים)
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על מבצע החודש
There are no products
דילוג לתוכן