תמונה של משתמש
תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
;

קציצות בשר סלק ורימונים

רוצים לעקוב אחרינו לקבל מתכונים ומידע על עולם שמן הזית?

במתכון זה השתמשנו בשמן זית מסוג

קורינייקי

בעל טעם עדין, ארומות ירוקות וחריפות בינונית

קציצות בשר מתקתקות, נהדרות לארוחת חג

חומרים ל- 6 מנות

לקציצות
1 ק”ג בשר בקר טחון (ניתן להחליף חצי מהכמות בבשר כבש)
2 יח’ בצל לבן
2 כפות שמן זית (קורינייקי)
4 שיני שום
1 יח’ סלק
3 כפות פירורי לחם
1 יח’ ביצה
בהרט
מלח ופלפל

לנוזל הבישול
3 כפות שמן זית (קורינייקי)

1 בצל לבן
4 שיני שום
1 חב’ מנגולד (עלי סלק)
3 יח’ סלק מבושל
3 כוסות ציר עוף
6 כפות רכז רימונים
3 כפות סילן או דבש ענבים
בהרט
מלח ופלפל
גרעיני רימון

אופן ההכנה

הקציצות:
קולפים את הבצל והשום וקוצצים קטן
קולפים את הסלק ומגרדים בפומפיה דקה
מערבבים יחד את הבשר, הירקות, הפירורי לחם, הביצה והתיבול
מכדררים לקציצות.
מכינים את הרוטב:
מטגנים את השום והבצל בשמן זית, בינתיים חותכים את הסלקים המבושלים לקוביות קטנות ומוסיפים לסיר.
חותכים את עלי המנגולד ומוסיפים לתערובת.
מוזגים 3 כוסות ציר עוף
ומוסיפים את רכז הרימונים, הסילאן, הבהרט ומתבלים במלח ופלפל.
מביאים לרתיחה.
מכניסים את הקציצות לרוטב מבשלים כחצי שעה.
מוסיפים את גרגרי הרימון מעל ומגישים חם

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
על כל זני שמן הזית בחנות
(לא כולל מארזים)
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על מבצע החודש
אין מוצרים עדיין בסל הקניות
דילוג לתוכן