במתכון זה השתמשנו ב-200 גרם
שקדים טבעיים
מגיעים ארוזים באריזת וואקום לשמירה על האיכות

אולי יעניין אותך גם
חומרים
1 קילוגרם תאנים
לקראמבל:
200 גרם קמח
200 גרם שקדים
100 גרם סוכר דמררה חום
100 גרם סוכר לבן
200 גרם חמאה
קורט מלח
אופן ההכנה
מבצעים חתך x בכל תאנה כדי להגדיל את הפתח שלה.
מסדרים בתבנית.
מערבלים במיקסר את כל מרכיבי הקרמבל עד לקבלת בצק בעל מרקם גרגרי.
מפזרים את הקרמבל בעזרת הידיים. מכניסים לתנור ל-20 דקות
הגשה
מגישים עם כדור גלידת וניל.

רוצים לעקוב אחרינו לקבל מתכונים ומידע על עולם שמן הזית?