תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
;

קרפצ'יו פילה עגל

מעדניית איוו והאיטליז הם שם דבר בנוף הירושלמי מזה 25 שנה. אבי בן דוד רכש את המקצוע בהשתלמויות רבות באירופה. הוא מקפיד על כל נתח ונתח, שומר על הגיינה גבוהה ועל רמת שירות גבוהה. לא פלא ששמה של המעדנייה יצא למרחוק.
בצמוד לאיטליז ישנה מעדנייה ובה אוכל גורמה מכל העולם. גבינות מצויינות, נקניקים, פסטות ורטבים ומבחר מוצרי בוטיק מקומיים, ביניהם שמן הזית שלנו – מסיק קיבוץ מגל.

חומרים

1 חבילת קרפצ'יו איוו
1 כף בלסמי מצומצם
70 מ"ל שמן זית אסקל
1 חופן עלי רוקט
עלי תימין משני ענפים
מלח ים
פלפל שחור
7-8 גילופי פרמז'ן

אופן ההכנה

1. בצלחת שטוחה וגדולה מסדרים את עלי הפילה אחד ליד השני.

2. מוסיפים בעינות מלח ים, פלפל שחור ותימין.

3. מטפטפים באופן אחיד על כל המנה נקודות של בלסמי מצומצם ובוזקים שמן זית מעל.
4. מפזרים עלי רוקט ואת גילופי הפרמז'ן.

במתכון זה השתמשנו ב- 70 מ״ל שמן זית מסוג

אסקל

האסקל הוא זן ישראלי חדש. בעל חריפות ומרירות בינוניים, טעמו עז וארומטי. מתאים במיוחד לתיבול קר.

למדת משהו חדש? ספרו ושתפו את העולם
רוסטביף אנטריקוט בתנור
5 (100%) 1 הצבעות

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
בכל קניה על כל סוגי הזנים
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על זן החודש
למדת משהו חדש? ספרו ושתפו את העולם
אין מוצרים עדיין בסל הקניות
X