תמונה של משתמש
תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
;

קרקר גרעינים ושמן זית

רוצים לעקוב אחרינו לקבל מתכונים ומידע על עולם שמן הזית?

במתכון זה השתמשנו בשמן זית מסוג

קורינייקי

בעל טעם עדין, ארומות ירוקות וחריפות בינונית

קרקר בריאות ללא גלוטן

1 כוס גרעיני חמניה

1/2 כוס גרעיני דלעת

1/2 כוס זרעי צ׳יה

1/2 כוס זרעי פשתן

1/2 כוס שומשום

1/4 כוס פרג טחון

100 גר׳ קמח חומוס

1 כף מלח

חצי כפית פלפל

כפית זעתר

כוס וחצי מים רותחים

1/2 כוס שמן זית קורינייקי

1/3 כוס טחינה גולמית

אופן ההכנה

מערבבים את כל סוגי הגרעינים, הזרעים, קמח החומוס, המלח, הפלפל והזעתר.

מוזגים את המים הרותחים ושמן הזית לקערה ומערבבים היטב.

מוסיפים את הטחינה וממשיכים לערבב לקבלת תערובת אחידה.

משטחים בתבנית למשטח דק ואחיד (בעזרת כף)
התערובת מספיקה ל-2 תבניות

אופים כשעה בטמפ׳ של 180 מעלות.

מוציאים מהתנור ומאחסנים רק לאחר קירור מלא

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
על כל זני שמן הזית בחנות
(לא כולל מארזים)
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על מבצע החודש
אין מוצרים עדיין בסל הקניות
דילוג לתוכן