תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
;

קרקר גרעינים ושמן זית

קרקר בריאות ללא גלוטן

1 כוס גרעיני חמניה

1/2 כוס גרעיני דלעת

1/2 כוס זרעי צ׳יה

1/2 כוס זרעי פשתן

1/2 כוס שומשום

1/4 כוס פרג טחון

100 גר׳ קמח חומוס

1 כף מלח

חצי כפית פלפל

כפית זעתר

כוס וחצי מים רותחים
1/2 כוס שמן זית קורינייקי
1/3 כוס טחינה גולמית

אופן ההכנה

מערבבים את כל סוגי הגרעינים, הזרעים, קמח החומוס, המלח, הפלפל והזעתר.

מוזגים את המים הרותחים ושמן הזית לקערה ומערבבים היטב.

מוסיפים את הטחינה וממשיכים לערבב לקבלת תערובת אחידה.

משטחים בתבנית למשטח דק ואחיד (בעזרת כף)
התערובת מספיקה ל-2 תבניות

אופים כשעה בטמפ׳ של 180 מעלות.

מוציאים מהתנור ומאחסנים רק לאחר קירור מלא

במתכון זה השתמשנו בשמן זית מסוג

קורינייקי

בעל טעם עדין, ארומות ירוקות וחריפות בינונית

למדת משהו חדש? ספרו ושתפו את העולם

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
בכל קניה על כל סוגי הזנים
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על זן החודש
למדת משהו חדש? ספרו ושתפו את העולם
אין מוצרים עדיין בסל הקניות
X
דילוג לתוכן