תמונה של משתמש
תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
אייקון של מיקום
;

רביולי סלק בשמן זית ברנע

רוצים לעקוב אחרינו לקבל מתכונים ומידע על עולם שמן הזית?

פרוסות דקיקות של סלק טרי במילוי גבינות
מנה צבעונית, קלילה, צמחונית ונטולת גלוטן

1 סלק שלם עם קליפה
1/2 קופסת קרם פרש
3 כפות גבינת פטה מגורדת
גרידה מ-1/2 לימון
שמן זית ברנע
מלח גס
פלפל שחור גרוס
עגבניה
פיסטוק קלוי וקצוץ
גרידת לימון

אופן ההכנה

מבשלים את הסלק בקליפתו עד רכות מלאה.
קולפים ופורסים פרוסות דקות.
מערבבים יחד קרם פרש, גבינת פטה, גרידת לימון ומעט פלפל שחור.
מניחים במרכז כל פרוסת סלק מעט מתערובת הגבינות ומקפלים לחצי.
משאריות הסלק חותכים קוביות קטנות.
מגישים, מתבלים ומקשטים ב- קרם פרש, מלח גס, פלפל שחור גרוס, גרידת לימון, קוביות סלק,שמן זית, פיסטוק ו"שחלות" עגבניות שרי

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
על כל זני שמן הזית בחנות
(לא כולל מארזים)
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על מבצע החודש
משלוח חינם בהזמנה מעל 250 ₪
זמינים בשעות העבודה