תמונה של משתמש
תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
;

רושטי

רוצים לעקוב אחרינו לקבל מתכונים ומידע על עולם שמן הזית?

במתכון זה השתמשנו  בשמן זית מסוג

הבית

בעל ארומה פירותית, מרירות וחריפות מאוזנות

שמן זית - מסיק קיבוץ מגל

לביבת ענק בשמן זית

מנה ל-6 סועדים

2 ביצים
1/4 כוס גבינת קשקבל מגוררת

אופן ההכנה

מגררים את תפוחי האדמה במגרדת גסה ומניחים במסננת (מעל קערה), כדי שיגירו נוזלים.

קוצצים דק את הבצל והשום.

מערבבים בקערה את תפוחי האדמה, הבצל, השום, הגבינה ו-2 כפות שמן הזית

מחממים מחבת גדולה ומשמנים ב-2 כפות שמן הזית.
יוצקים את הבלילה למחבת ומשטחים בעדינות לגובה 2 ס"מ

מטגנים על להבה נמוכה 25-20 דקות עד שהרושטי מתנתק מהמחבת בקלות ומקבל צבע זהוב.

מניחים על המחבת צלחת עגולה גדולה הופכים בזהירות את המחבת על הצלחת.

מחליקים את הלביבה חזרה למחבת ומטגנים עוד 15 דקות על להבה נמוכה עד להזהבה.

מגישים חם עם שמנת חמוצה

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
על כל זני שמן הזית בחנות
(לא כולל מארזים)
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על מבצע החודש
There are no products
דילוג לתוכן