במתכון זה השתמשנו בחצי כוס שמן זית מסוג
קורטינה
בעל טעם וארומה דומיננטיים. חריפות ומרירות ברמה גבוהה

אולי יעניין אותך גם
מצרכים
2 ראשי שום מפורקים לשיניים וקלופים
שמן זית קורטינה
1-2 גבעולי טימין
מלח אתלנטי
אופן ההכנה
מכניסים לסיר קטן את שיני השום הקלופות
מוזגים מעל שמן זית עד כיסויין של השיניים.
מוסיפים את הטימין והמלח.
מבשלים על להבה קטנה מאוד כארבעים דק׳.
יש להקפיד לא לתת לשמן להגיע לרתיחה, אם השמן מתחיל לבעבע יש לכבות את האש ולהמתין שיצטנן טיפה ורק אז להדליק שוב את האש.
מאחסנים בצנצנת מעוקרת במזווה.
מגישים עם לחם טוב כפתיח, או לצד מאכלי בשר ודגים.

רוצים לעקוב אחרינו לקבל מתכונים ומידע על עולם שמן הזית?