תמונה של משתמש
תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
;

שקשוקת פלפלים

רוצים לעקוב אחרינו לקבל מתכונים ומידע על עולם שמן הזית?

במתכון זה השתמשנו ב- 100 מ״ל שמן זית מסוג

קורינייקי

בעל טעם עדין, מרקמו שומני מאוד והוא מתאים לתיבול מאכלים ים תיכוניים, לבישול ולאפייה.

שמן זית - מסיק קיבוץ מגל

שקשוקה צבעונית, טעימה וקלה להכנה

חומרים

פלפל צהוב

פלפל אדום

כוס וחצי רוטב עגבניות

שמן זית קורינייקי

2-3 ביצים

מלח

פלפל

רבע כפית סוכר

עשבי תבלין

אופן ההכנה

1. קולים את שני הפלפלים בתנור, קולפים אותם וחותכים לרצועות
2. יוצקים שמן למחבת, מוסיפים את הפלפלים הקלויים ומעל יוצקים את רוטב העגבניות
3. כשהרוטב רותח, מוסיפים את הביצים
4. מבשלים עד שהחלמון מתקשה מעט .
5. מוסיפים רבע כפית סוכר, ממליחים ומפלפלים

הגשה

מפזרים עשבי תבלין ומגישים חם!

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
על כל זני שמן הזית בחנות
(לא כולל מארזים)
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על מבצע החודש
There are no products
דילוג לתוכן