אולי יעניין אותך גם
רכיבים
גזר
סלק
בצל
תפו״א
שום
בטטה
ערמונים
חצי כוס בורגול
פחית בירה
מלח
פלפל
תבלין קדרה
רבע כוס שמן זית לצ'ינו
מים
אופן ההכנה
קולפים ירקות שורש שאוהבים: גזר, סלק, בצל, תפו״א, שום, בטטה, וערמונים.
מפזרים חצי כוס בורגול בתבנית, יוצקים פחית בירה, מתבלים במלח, פלפל ותבלין קדרה.
יוצקים רבע כוס שמן זית מזן לצ׳ינו
מכניסים לתנור ל-4 שעות בטמפ׳ 150 מעלות.
מידי פעם בודקים אם לא חסרים נוזלים,
אם חסר מוסיפים מים.

במתכון זה השתמשנו ב שמן זית מסוג
לצ'ינו
טעמו עדין במיוחד, בעל ארומה עדינה, מומלץ לתיבול עדין של סלטים ופסטות. מומלץ במיוחד לטיגון, בישול ואפייה.
