אולי יעניין אותך גם
מתכון נפלא לחובבי התפוחים – תפוחי עץ אפויים ממולאים שקדים ואגוזים.
חומרים
4 תפוחי עץ מרוקנים מתוכנם
מיץ לימון
כוס שקדים
חצי כוס אגוזי מלך
דבש / סילאן
מקלות קינמון
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מרוקנים את התפוחים מתוכנם.
כותשים דק את השקדים והאגוזים ומערבבים עם סילאן.
ממלאים את התפוחים במלית.
ממקמים מקל קינמון בתוך התערובת לתוספת ארומה וקישוט
מכניסים לתנור לכ-20 דק׳.
הגשה
מגישים חם

במתכון זה השתמשנו בכוס
שקדים טבעיים
מגיעים אליכם ארוזים באריזת וואקום לשמירה על האיכות
