תמונה של משתמש
תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
;

תפוחי אדמה בקרם פרש

רוצים לעקוב אחרינו לקבל מתכונים ומידע על עולם שמן הזית?

מתכון פשוט מאד שאפילו מאותגרי המטבח הגדולים ביותר לא יכולים ליפול איתו.

המתכון מתאים לכל מנה כתוספת נהדרת וטעימה – גם בחג וגם ביום חול.

חומרים

חומרים ל5- סועדים:

6-8 תפוחי אדמה (מומלצים תפו"א אדומים)
1 קופסא של קרם פרש
4 כפות שמן זית הבית
4-5 שיני שום כתושים
עשבי תיבול – טימין, אורגנו
מלח

אופן ההכנה

1. חותכים את תפוחי האדמה לפרוסות דקות ומסדרים אותם בתבנית גדולה.
2. מערבבים את הקרם פרש עם השום ועשבי התיבול, מתבלים לפי הטעם.
3. מערבבים את תפוחי האדמה שבתבנית עם התערובת.
4. מזליפים בנדיבות שמן זית מעל כל התבנית.
5. מכניסים לתנור בחום של 180-200 מעלות ל-30 דקות, עד שתפוחי האדמה מזהיבים והם רכים לגמרי.

הגשה

לאחר שמוציאים מהתנור, מפזרים מעל פרמזן או גבינה קשה מגורדת.

אופים עם שמן זית

במתכון זה השתמשנו בשמן זית מסוג

הבית

שילוב זנים שונים היוצר טעם וניחוח ייחודי למסיק קיבוץ מגל. מתאים לטיגון, בישול ותיבול קר.

שמן זית - מסיק קיבוץ מגל

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
על כל זני שמן הזית בחנות
(לא כולל מארזים)
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על מבצע החודש
There are no products
דילוג לתוכן