תמונה של לב
תמונה של משתמש
אייקון של מיקום
;

תפוחי אדמה בקרם פרש

לקראת חג השבועות, החלטנו לגוון ובמקום להביא עוגות גבינה – הבאנו אוכל טעים. המתכון מתאים לכל מנה כתוספת נהדרת וטעימה – גם בחג וגם ביום חול. מתכון פשוט מאד שאפילו מאותגרי המטבח הגדולים ביותר לא יכולים ליפול איתו.

חומרים

חומרים ל5- סועדים:

6-8 תפוחי אדמה (מומלצים תפו"א אדומים)
1 קופסא של קרם פרש
שמן זית מזן שמן הבית
4-5 ראשי שום כתושים
עשבי תיבול – טימין, אורגנו
מלח

אופן ההכנה

1. חותכים את תפוחי האדמה לפרוסות דקות ומסדרים אותם בתבנית גדולה.
2. מערבבים את הקרם פרש עם השום ועשבי התיבול, מתבלים לפי הטעם.
3. מערבבים את תפוחי האדמה שבתבנית עם התערובת.
4. מזליפים בנדיבות שמן זית מעל כל התבנית.
5. מכניסים לתנור בחום של 180-200 מעלות ל-30 דקות, עד שתפוחי האדמה מזהיבים והם רכים לגמרי.

הגשה

לאחר שמוציאים מהתנור, מפזרים מעל פרמזן או גבינה קשה מגורדת.

במתכון זה השתמשנו בשמן זית מסוג

הבית

שילוב זנים שונים היוצר טעם וניחוח ייחודי למסיק קיבוץ מגל. מתאים לטיגון, בישול ותיבול קר.

למדת משהו חדש? ספרו ושתפו את העולם
רוסטביף אנטריקוט בתנור
3.6 (71.43%) 7 הצבעות

הצטרף למועדון הלקוחות שלנו
ותהנה מהטבות ומבצעים כל השנה

5% הנחה
בכל קניה על כל סוגי הזנים
מתנת יום הולדת
בקבוק 250 מ”ל שמן הבית
10% הנחה על זן החודש
למדת משהו חדש? ספרו ושתפו את העולם
אין מוצרים עדיין בסל הקניות
X