כפתור וואטסאפ
מסיק קיבוץ מגל | שמן זית כתית מעולה

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

סינון מוצרים

מתכונים
קל
עד שעה

גלילות חצילים ממולאות שקדים ועשבי תיבול

פתיח נהדר לארוחה

זמן הכנה: עד שעה
רמת קושי: קל
סוג כשרות: פרווה
שמן זית בשימוש: זן ארבקינה
מרכיבים:
  • 1 חציל פרוס דק לאורך (חצי סנטינטר)
  • שמן זית ארבקינה
  • מלח ופלפל
  • 1/2 חבילת שקדים
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • חופן כוסברה קצוצה
  • 2 שיני שום כתושות
  • מעט שמן זית
  • רכז רימונים
  • גרעיני רימון
גלילות חצילים ממולאות שקדים ועשבי תיבול
אופן ההכנה:
  1. מושחים את פרוסות החציל בשמן זית (ארבקינה)
  2. מפזרים מעט מלח ופלפל וצולים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות כ-8 דקות (עד ריכוך ומעט צבע)
  3. מצננים
  4. קולים את השקדים, מצננים וקוצצים
  5. טוחנים 1/4 מכמות השקדים למשחה
  6. מערבבים יחד את מחית השקדים והשקדים הקצוצים יחד עם עשבי התיבול, השום המלח והפלפל
  7. מניחים מעט מתערובת האגוזים בצידו הרחב (בסיס החציל) של פרוסת חציל ומגלגלים, (ממשיכים עם כל פרוסות החציל)
  8. מתבלים את הגלילות חציל ברכז רימונים ומגישים עם גרעיני רימון
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר): 59391
קישור מוצרים למייל המלצת מתכון (מופרד בפסיקים): 440039
קל רמת קושי: קל
עד שעה זמן הכנה: עד שעה

במתכון הזה, השתמשנו במוצר