כפתור וואטסאפ
מסיק קיבוץ מגל | שמן זית כתית מעולה

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

סינון מוצרים

מתכונים
קל
עד שעה

מתכון לטאטן תפוחים וגבינת סנט-מור

המתכון באדיבות שף נילי כהן מינץ

זמן הכנה: עד שעה
רמת קושי: קל
סוג כשרות: חלבי
שמן זית בשימוש: זן לצ'ינו
מרכיבים:
  • בצק פריך על שמן זית- 200 מ״ל שמן זית לצ׳ינו
  • 350 ג״ר קמח תופח
  • 230 מ״ל גבינת שמנת
  • 10 תפוחי גראן סמית
  • פלפל שחור
  • סוכר
  • אגוז מוסקט
מתכון לטאטן תפוחים וגבינת סנט-מור
אופן ההכנה:
  1. מערבבים את כל החומרים במג׳ימיקס עד לכדור, מניחים על משטח מקומח מרדדים ואופים על 165 מעלות, עד שמזהיב
  2. מקררים, קולפים 10 תפוחי גראן סמית, חותכים לסלייסים דקים ומקפיצים מעט בחמאה, וקורט מכל דבר: פלפל שחור, סוכר, אגוז מוסקט
  3. מסדרים את התפוחים החמימים ברינגים אישיים בקוטר 5
  4. אופים על 180 מעלות כ 6 דקות
  5. מוציאים מהתנור וחותכים עיגול עבה של גבינת סנט מור מניחים מעל ומכניסים לתנור החם לעוד 5 דקות או עד שהגבינה מתחממת ומתרככת
  6. בינתיים מפוררים לקרמבל את הבצק הפריך, מניחים חופן קטן ממנו בצלחת
  7. מוציאים את התפוחים והגבינה בזהירות על מרית שטוחה ומניחים על הפירורים


שף נילי כהן מינץ

מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר): 59389
קל רמת קושי: קל
עד שעה זמן הכנה: עד שעה

במתכון הזה, השתמשנו במוצר