כפתור וואטסאפ
מסיק קיבוץ מגל | שמן זית כתית מעולה

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

סינון מוצרים

מתכונים
קל
מעל שעה

טראפלס מריר בניחוח שמן זית פיקואל וצ'ילי

זמן הכנה: מעל שעה
רמת קושי: קל
סוג כשרות: חלבי
שמן זית בשימוש: זן פיקואל
תיוגים: מושחת
מרכיבים:

מצרכים לגנאש-

  • 125 גרם שמנת מתוקה 32%
  • 35 גרם גלוקוזה
  • 25 גרם צ'ילי חריף טרי
  • 30 גרם שמן זית פיקואל
  • 310 גרם שוקולד מריר 70% Guanaja של וולרונה
  • 20 גרם חמאה 
מרכיבים - טור שמאלי:

מצרכים לציפוי-

  • שוקולד חלב 41% Guanaja Lactee של וולרונה
  • 200 גרם קקאו וולרונה
טראפלס מריר בניחוח שמן זית פיקואל וצ'ילי
אופן ההכנה:
  1. על "באן מרי" ממיסים בעדינות כמחצית מכמות השוקולד המריר (155גרם) ומחברים יחד עם החצי הלא מומס לקערה נפרדת, מרתיחים את השמנת יחד עם הגלוקוזה הרתחה מבוקרת
  2. יש לוודא שהגלוקוזה מתמוססת היטב, כאשר השמנת רותחת יש לשפוך אותה בעדינות על השוקולד ולהמתין כ-2 דקות כדי שכל השוקולד יימס היטב
  3. לאחר כ-2 דקות מערבבים את כל התערובת בעזרת מטרפה עד לקבלת מרקם חלק ואחיד ומניחים בצד להתקררות
  4. כשהתערובת מגיעה לטמפרטורה של 35 מעלות, מוסיפים שמן זית, החמאה והצ'ילי (קצוץ דק ככל שניתן), מערבבים שוב עד לקבלת מרקם חלק ואחיד
  5. מניחים את התערובת להתקררות במקרר כ-4 שעות
  6. לאחר 4 שעות יוצרים כדורים בעזרת כף (לא גדולים מדי)
  7. הציפוי- לאחר שהכנו את כדורי השוקולד, אנחנו מגבשים את שוקולד החלב "טמפרור"
  8. לאחר שהשוקולד מתגבש ואפשר להתחיל לעבוד איתו יש לטבול את הכדורים בשוקולד
  9. מיד כשהברק מתחיל להעלם מגלגלים בעדינות בקקאו ומניחים בצד להתייבשות
  10. לאחר שסיימנו לטבול את כל הטראפלס מומלץ להכניס אותם למסננת בעדינות ולנקות מעודפי קקאו.
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר): 59392
קל רמת קושי: קל
מעל שעה זמן הכנה: מעל שעה

במתכון הזה, השתמשנו במוצר