כפתור וואטסאפ
מסיק קיבוץ מגל | שמן זית כתית מעולה

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

סינון מוצרים

מתכונים
קל
עד 45 דק'

לביבות ירקות מטוגנות בשמן זית קורנייקי

זמן הכנה: עד 45 דק'
רמת קושי: קל
תזונה: צמחוני
סוג כשרות: פרווה
שמן זית בשימוש: זן קורנייקי
מרכיבים:
  • בצל גדול
  • 1 כרשה
  • 4-5 תפוחי אדמה בינוניים
  • רצוי מזן דזירה
  • 2 ביצים, 1 כפית מלח
  • מעט פלפל שחור טחון טרי
  • 3 כפות קמח
  • שמן זית לצ׳ינו או קורינייקי
לביבות ירקות מטוגנות בשמן זית קורנייקי
אופן ההכנה:

1. קוצצים דק את הכרישה ואת הבצל
2. קולפים את תפוחי האדמה ומגגרים גס בפומפייה
3. מסננים מנוזלים ומעבירים לקערה עם הבצל הקצוץ והכרישה
4. מוסיפים את יתר המרכיבים – ביצים, קמח ותבלינים – ומערבבים היטב
5. מחממים שמן (לצ׳ינו או קורנייקי) במחבת כבדה על גבי להבה בינונית
6. יוצרים מהתערובת צורות של קציצות וסוחטים שוב את הנוזלים. מטגנים עד הזהבתן של הלביבות

מגישים חם עם מעט שמנת חמוצה, יוגורט או גבינה לבנה בתוספת עירית קצוצה או מעט פטרוזיליה

מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר): 59390
קישור מוצרים למייל המלצת מתכון (מופרד בפסיקים): 442401, 441296, 442296, 445296
קל רמת קושי: קל
עד 45 דק' זמן הכנה: עד 45 דק'

במתכון הזה, השתמשנו במוצר