כפתור וואטסאפ
מסיק קיבוץ מגל | שמן זית כתית מעולה

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

סינון מוצרים

מתכונים
קשה
מעל שעה

מוסר כפול

קארפצ׳יו מוסר, איולי שקדים קלויים, קונפי כרישה בשמן זית ארבקינה

זמן הכנה: מעל שעה
רמת קושי: קשה
תזונה: צמחוני
סוג כשרות: פרווה
שמן זית בשימוש: זן ארבקינה
מרכיבים:

 

מנה ל-2 סועדים -

  • 1 פילה מוסר פרוס דק
  • 1 לימון- גרידה ופלחים
  • צנונית- חצויה

 

קונפי כרישה-

מרכיבים - טור שמאלי:

איולי שקדים-

  • 1 חלמון
  • 150 גרם שקדים פרוסים
  • 150 מל' שמן זית ארבקינה
  • מעט חרדל

 

טוויל לחם-

  • לחם כפרי משובח
מוסר כפול
אופן ההכנה:

הכנת הכרישה-

  1. בסיר קטן מניחים את הכרישה, מציפים בשמן זית עד כיסוי
  2. מוסיפים את גבעול התימין ומבשלים על אש נמוכה כ-40 דקות עד ריכוך מלא

 

הכנת איולי שקדים-

  1. במחבת קטנה מניחים את השקדים הפרוסים ועליהם מוזגים את שמן הזית
  2. מחממים על אש נמוכה עד השחמת השקדים, מסננים ומצננים בקערה עמוקה
  3. טורפים את החלמון עם מעט חרדל ומזליפים באטיות את שמן השקדים

 

מכינים את טוויל הלחם-

פורסים דק מאוד לחם ומיבשים בתנור שחומם מראש ל 140 מעלות

 

 

הרכבת המנה-

בצלחת מניחים את פרוסות הדג ועליהם את הגרידת לימון, פלחי לימון, איולי שקדים, כרישה קונפי, צנונית וטוויל הלחם.

מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר): 59391
קשה רמת קושי: קשה
מעל שעה זמן הכנה: מעל שעה

במתכון הזה, השתמשנו במוצר