כפתור וואטסאפ
מסיק קיבוץ מגל | שמן זית כתית מעולה

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

סינון מוצרים

מתכונים
בינוני
מעל שעה

סינטה בשמן זית פיקואל

המתכון הוא פרי פיתוח של שף צעיר ומוכשר: נוי….. וניר מ"הבשר של ניר" 

זמן הכנה: מעל שעה
רמת קושי: בינוני
סוג כשרות: בשרי
שמן זית בשימוש: זן פיקואל
מרכיבים:
סינטה בשמן זית פיקואל
אופן ההכנה:
  1. משרים את הסינטה (בסיר הבישול) בשמן זית פיקואל למשך מספר שעות (לדקור את הבשר כדי שהשמן יחדור פנימה)
  2. מחממים תנור ל- 185 מעלות
  3. כשהתנור מגיע לטמפרטורה הרצויה, מכניסים את הנתח על הרשת, כשהמדחום תקוע בבשר לכל אורכו
  4. לאחר כ- 15 דקות מורידים את הטמפרטורה ל- 160 מעלות עד שהמדחום מראה טמפ' של 40-45 מעלות בתוך הבשר ומוציאים
  5. בינתיים מחממים את שמן הזית בסיר בו היה מושרה הבשר עד לטמפ' של 140 מעלות (בעזרת המדחום)
  6. מכניסים את הנתח לתוך השמן החם וכל כמה זמן מסובבים את הנתח בתוך השמן עד שהמדחום שבתוך הבשר מראה טמפ' של 58 מעלות, יש לזכור כי גם אחרי שמוציאים את הבשר מהשמן הוא ממשיך להתבשל- אז מי שאוהב את הבשר במידת צלייה מידיום רייר- יש להוציא את הבשר בחום של 53 מעלות
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר): 59392
קישור מוצרים למייל המלצת מתכון (מופרד בפסיקים): 442357, 441272, 442272, 445272
בינוני רמת קושי: בינוני
מעל שעה זמן הכנה: מעל שעה

במתכון הזה, השתמשנו במוצר