כפתור וואטסאפ
מסיק קיבוץ מגל | שמן זית כתית מעולה

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

סינון מוצרים

מתכונים
קל
עד 45 דק'

סלט קיסר טבעוני באדיבות השף הראל זכאים

באדיבות השף הראל זכאים ממסעדת זכאים – בוטיק טבעוני אורגינל

זמן הכנה: עד 45 דק'
רמת קושי: קל
מרכיבים:
  • ראש חסה ערבית רענן וטרי

לרוטב-

  • 1 אבוקדו בשל נקי מקליפתו
  • שן שום
  • חצי כפית חומץ בן יין
  • 1/4 כוס שמן זית הבית
  • 5 גבעולי בצל ירוק פריכים
  • מלח אטלנטי
  • 1 לימונים
מרכיבים - טור שמאלי:

לקרוטונים-

  • 2 פרוסות לחם מכל סוג (רצוי חלה)
  • 1 לימון פרסי
  • 5 שיני שום מעוכות בקליפתן
  • 1/4 כוס שמן זית הבית
סלט קיסר טבעוני באדיבות השף הראל זכאים
אופן ההכנה:
  1. את חומרי הרוטב מכניסים למעבד מזון, מלבד שמן הזית
  2. ומתבלים במעט מלח אטלנטי לפי הטעם
  3. כאשר המסה הפכה אחידה מזלפים פנימה בקצב איטי אך אחיד את שמן הזית עד לקבלת מרקם אחיד והומוגני
  4. חותכים את גבעולי הבצל לטבעות דקות
  5. מוסיפים אל הרוטב המוכן את שיני השום
  6. מניחים בסיר קטן ומכסים בשמן הזית
  7. מניחים על להבה נמוכה עד שמופיעות בועיות קטנות מכבים וממתינים כמה דקות
  8. את הלחם קורעים ביד לחתיכות בגודל ביס לתוך קערה
  9. מגרדים מעל את הלימון הפרסי
  10. יוצקים את שמן הזית מעל
  11. ממליחים ומערבבים היטב
  12. מעבירים את הקרוטונים לתנור שחומם מראש ל-160 מעלות ואופים עד להזהבה של הקרוטונים
  13. הרכבת הסלט:
  14. חותכים מקטעים מהחסה ומניחים בקערה
  15. יוצקים את הרוטב מעל
  16. מפזרים קרוטונים ומערבבים היטב כך שכל עלה חסה נעטף ברוטב
  17. מעבירים לקערות הגשה ונהנים

ניתן לגרד אגוז מלך מעל

 

בתאבון!

 

הראל זכאים – שף ובעלים של מסעדת זכאים. מסעדה טבעונית עם אג'נדה אקולוגית ותפריט ישראלי עונתי המתחלף בהתאם לחומרי הגלם העונתיים.

מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר): 59163
קל רמת קושי: קל
עד 45 דק' זמן הכנה: עד 45 דק'

במתכון הזה, השתמשנו במוצר