כפתור וואטסאפ
מסיק קיבוץ מגל | שמן זית כתית מעולה

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

סינון מוצרים

מתכונים
קל
עד 30 דק'

פטריות חורש ממולאות בגבינה ושמן זית

קפה לואיז הוקם לראשונה בחיפה, בשנת 2008. מאז הוקמו 2 סניפים נוספים – בת"א ובחנות סטימצקי בגרנד קניון בחיפה. בית הקפה חרט על דגלו את ערך הבריאות והטבע, המיושם במנות הבריאות והמזינות, המכילות מרכיבים טבעיים בלבד. ערך הבריאות מיושם גם בעיצוב הנקי של חלל המקום שמעניק לו את אופיו המזמין והרגוע. צוות המטבח של קפה לואיז: אוהד קורי, ירון בר אור, אורי בר אור

זמן הכנה: עד 30 דק'
רמת קושי: קל
תזונה: צמחוני
סוג כשרות: פרווה
שמן זית בשימוש: זן קורנייקי
מרכיבים:

מרכיבים-

 

מרכיבים - טור שמאלי:

למילוי-

  • גבינת עזים רכה
  • עשבי תיבול
  • חומץ בלסמי
  • פרוסות בטטה צלויות
  • פרוסות חציל קלוי
פטריות חורש ממולאות בגבינה ושמן זית
אופן ההכנה:
  1. חותכים את רגלי הפטריות, ממליחים וזולפים מעט שמן זית "קורנייקי"
  2. מכניסים לתנור חם (220 מעלות) לכ-5 דקות
  3. מוציאים את הפטריות וממלאים כל פטריה בשכבת גבינה מתובלת, בחומץ בלסמי, בעשבי תיבול ובפרוסות הבטטה והחציל, ומכסים עם פטריה נוספת
  4. מוסיפים זילוף נוסף של שמן זית ומעט פרמז'ן מגורד, ומכניסים לתנור החם לשתי דקות נוספות
  5. הגשה- מגישים עם סלט של עלי תרד תורכי, עגבניות שרי, צנוניות, זיתי קלאמטה ותאסוס מגולענים, בתיבול שמן זית, יוגורט, חומץ בן יין אדום, שמן כמהין, מלח ופלפל
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר): 59390
קל רמת קושי: קל
עד 30 דק' זמן הכנה: עד 30 דק'

במתכון הזה, השתמשנו במוצר