כפתור וואטסאפ
מסיק קיבוץ מגל | שמן זית כתית מעולה

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

סינון מוצרים

מתכונים
קל
מעל שעה

מתכון לקציצות בשר סלק ורימונים

קציצות בשר מתקתקות, נהדרות לארוחת חג

זמן הכנה: מעל שעה
רמת קושי: קל
סוג כשרות: בשרי
שמן זית בשימוש: זן קורנייקי
סוג אירוע: ארוחה חגיגית
תיוגים: חגיגי
מרכיבים:

לקציצות-

  • 1 ק”ג בשר בקר טחון (ניתן להחליף חצי מהכמות בבשר כבש)
  • 2 יח’ בצל לבן
  • 2 כפות שמן זית קורנייקי
  • 4 שיני שום
  • 1 יח’ סלק
  • 3 כפות פירורי לחם
  • 1 יח’ ביצה
  • בהרט
  • מלח ופלפל

 

מרכיבים - טור שמאלי:

לנוזל הבישול-

  • 3 כפות שמן זית קורנייקי
  • 1 בצל לבן
  • 4 שיני שום
  • 1 חב’ מנגולד (עלי סלק)
  • 3 יח’ סלק מבושל
  • 3 כוסות ציר עוף
  • 6 כפות רכז רימונים
  • 3 כפות סילאן או דבש ענבים
  • בהרט
  • מלח ופלפל
  • גרעיני רימון
מתכון לקציצות בשר סלק ורימונים
אופן ההכנה:

הקציצות-

  1. קולפים את הבצל והשום וקוצצים קטן
  2. קולפים את הסלק ומגרדים בפומפיה דקה
  3. מערבבים יחד את הבשר, הירקות, פירורי הלחם, הביצה והתיבול, מכדררים לקציצות

 

מכינים את הרוטב-

  1. מטגנים את השום והבצל בשמן זית
  2. בינתיים חותכים את הסלקים המבושלים לקוביות קטנות ומוסיפים לסיר
  3. חותכים את עלי המנגולד ומוסיפים לתערובת
  4. מוזגים 3 כוסות ציר עוף
  5. מוסיפים את רכז הרימונים, הסילאן, הבהרט ומתבלים במלח ופלפל
  6. מביאים לרתיחה
  7. מכניסים את הקציצות לרוטב ומבשלים כחצי שעה
  8. מוסיפים את גרגרי הרימון מעל ומגישים חם
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר): 59390
קישור מוצרים למייל המלצת מתכון (מופרד בפסיקים): 442401, 441296, 442296, 445296
קל רמת קושי: קל
מעל שעה זמן הכנה: מעל שעה

במתכון הזה, השתמשנו במוצר