כפתור וואטסאפ
מסיק קיבוץ מגל | שמן זית כתית מעולה

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

סינון מוצרים

מתכוני לא זה ולא זה

קל
עד 45 דק'

סטייקים של פטריות מלך היער בוינגרט חם השף יאיר יוספי

באדיבות השף יאיר יוספי ממסעדת קנטינה. 

זמן הכנה: עד 45 דק'
רמת קושי: קל
שמן זית בשימוש: זן קורנייקי
סוג אירוע: ראש השנה
מרכיבים:

המתכון ל-4 סועדים-

  • 6 פטריות מלך היער
  • 2 ס"מ שורש ג'ינג'ר קלוף
  • 2 כפות סויה יפנית
  • 2 כפות שמן זית
  • 100 מ"ל שמן זית קורנייקי
  • צרור גבעולי בצל ירוק – החלק הירוק בלבד
  • מלח ים
  • פלפל שחור גרוס
סטייקים של פטריות מלך היער בוינגרט חם השף יאיר יוספי
אופן ההכנה:

1. שוטפים וקוצצים את גבעולי הבצל הירוק

2. מחממים קלות 100 מ"ל שמן זית בסיר ומוסיפים את הבצל הירוק

3. מסירים מהאש ומצננים

4. טוחנים היטב את שמן הזית עם הבצל הירוק במעבד מזון עם שורש הג'ינג'ר ומסננים דרך מסננת דקה

5. חוצים את הפטריות לאורכן

6. חורצים בהן שתי וערב, לעומק של 0.2 מ"מ בעזרת סכין חדה מאוד

7. מחממים מחבת כבדה עם 2 כפות שמן הזית ומטגנים את חצאי הפטריות 3 דקות מכל צד

 

להגשה- מוציאים את הפטריות מהמחבת ומחלקים לצלחות. מזליפים מעל הפטריות שמן בצל ירוק וג'ינג'ר ואת הסויה. זורים מעט מלח ים ופלפל גרוס.

 

"האוצרות שלנו" – כך מכנים מירה ויגנסברג ואורן קסלר, מחוות תקוע, את הפטריות שהם מגדלים באהבה ומסירות מזה 25 שנה. בשנת 1986, החלו בגידול פטריות יער ומאז פיתחו שיטות מדוייקות ומדעיות, כשהם מקדישים תשומת לב רבה לשמירה על תנאי הטמפרטורה, לחות וחשכה הדרושים ל"אוצרות" שלהם.

במשך השנים, עם התפשטות הטרנד של אוכל איכותי ובריאותי, הרחיבו את סל המוצרים במוצרים נוספים הדרושים לבישול איכותי כגון: אנדיב, ליים אמיתי, בצלי שאלוט, ג'ינג'ר טרי ועוד. זאת כמובן בנוסף למגוון סוגי הפטריות שהולך וגדל, כפי שניתן לראות על מדפי הסופרמרקטים.

מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר): 59390
קל רמת קושי: קל
עד 45 דק' זמן הכנה: עד 45 דק'

במתכון הזה, השתמשנו במוצר