כפתור וואטסאפ
מסיק קיבוץ מגל | שמן זית כתית מעולה

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

סינון מוצרים

מתכוני בצקים עם שמן זית

בינוני
עד שעה

מתכון פוקאצ׳ת תמרים, שקדים, דבש ושמן זית לצ'ינו

תזונה: צמחוני
שמן זית בשימוש: זן לצ'ינו
מרכיבים:

מצרכים לפוקאצ'ה בגודל תבנית תנור:

  • 500 גרם קמח לבן רגיל
  • כף שמרים יבשים
  • 3 כפות סוכר לבן
  • כף שטוחה מלח
  • 400 מ"ל מים
  • 4 כפות שמן זית לצ׳ינו
  • מלח אטלנטי
  • טימין
  • אשכול ענבים
  • חצאי / פרוסות שקדים
  • מעט דבש להברשה
מתכון פוקאצ׳ת תמרים, שקדים, דבש ושמן זית לצ'ינו
אופן ההכנה:
  1. בקערת המיקסר מניחים בתחתית את המלח, מעל את הקמח, הסוכר והשמרים
  2. מוסיפים את המים ומתחילים לערבב. אחרי שמתגבש בצק מוספים את השמן ולשים כך את הבצק הרטוב עם הוו גיטרה לפחות 10 דקות על מהירות בינונית
  3. עוצרים את המיקסר, מוציאים את הקערה ומכסים בניילון נצמד מניחים להתפחה עד הכפלת הנפח
  4. אחרי הכפלת הנפח, בלי להוריד את האוויר של הבצק, מחלצים את הבצק מהדפנות ושופכים לתוך תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה. מניחים להתפחה נוספת של חצי שעה
  5. אחרי ההתפחה הנוספת, יוצרים שקעים בעזרת אצבעות רטובות, מניחים את הענבים וחצאי השקדים
    ומזלפים מעל שמן זית ודבש, ואופים בתנור שחומם מראש על 220 מעלות כ15-20 דקות או עד הזהבה.
  6. שניה לפני ההגשה מברישים שוב בשמן זית, מקשטים בפרוסות שקדים קלויות ובעלי טימין
  7. מגישים חם
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר): 59389
בינוני רמת קושי: בינוני
עד שעה זמן הכנה: עד שעה

במתכון הזה, השתמשנו במוצר