קציצות דגים במנגולד וחומוס של ללי האס
תזונה:
צמחוני
שמן זית בשימוש:
זן ארבקינה
מרכיבים:
לקציצות-
- 1/2 קג דג ים קצוץ (לא טחון)
- 1 בצל לבן קצוץ
- 1 שן שום כתושה
- צרור כוסברה
- כפית כורכום
- חצי כפית חוואיג
- חצי כפית כמון
- מלח פלפל
- 3 כפות שמן זית ארבקינה
מרכיבים - טור שמאלי:
לרוטב-
- 1 בצל קצוץ
- צרור עלי מנגולד קצוצים
- 6 שיני שום קצוצות
- 1 קופסת שימורים חומוס כולל הנוזלים
- צרור כוסברה קצוצה
- כף שטוחה קמח
- כף כורכום
- מלח פלפל
- מעט צ׳ילי יבש חריף
- מים רותחים
אופן ההכנה:
לקציצות-
- מערבבים את כל המרכיבים ביחד
- מייצרים קציצות עגולות ושטוחות
- ומטגנים משני הצדדים
לרוטב-
- מטגנים את הבצל, השום ועלי המנגולד להשחמה
- מוסיפים כף קמח ומערבבים
- מוסיפים את התבלינים ומערבבים
- מוסיפים את החומוס עם הנוזלים, ועוד חצי כוס מים רותחים
- מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כרבע שעה
- מוסיפים בצורה מסודרת את הקציצות המטוגנות ומבשלים עוד כחצי שעה
- סוחטים מיץ מחצי לימון
ביחד עם חלה זה הביס המושלם של שישי🤗
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר):
59391
קישור מוצרים למייל המלצת מתכון (מופרד בפסיקים):
442399, 441299, 442299, 445399
רמת קושי:
בינוני
זמן הכנה:
עד שעה